Haber ve Duyurular

Öğrencilerimize Ücretsiz Uzaktan Eğitim Desteği – Canlı Ders Kayıtları Dahil (Koronavirüs Önlemleri Kapsamında)

YDS Publishing’ten YKS-DİL Setlerini satın alan tüm öğrenciler YKS-DİL konularının ve soru çözümlerinin yer aldığı 600 saatten fazla video eğitim, deneme sınavı ve bir çok yazılı içerik yer alan YDS Online uzaktan eğitim sistemimizi 2021 sınavına kadar* ücretsiz olarak kullanabileceklerdir. Bu sistemi kullanabilmek için aktivasyon koduna ihtiyacınız vardır, detaylar ve aktivasyon koduna nasıl ulaşacağınız ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.
*Aktivasyon kodları 240 gün kullanım süreli olarak tanımlanmıştır, hangi gün aktivasyon yapılır ise bu süre o günden itibaren başlayacaktır. Örneğin 08.12.2020’de aktivasyon yapılır ise 5 Ağustos 2021 tarihine kadar sistem erişime açık olacaktır.

YKS-DİL Hazırlık Paketi

YDS Online uzaktan eğitim sistemimizde yer alan YKS-DİL Hazırlık paketinden ücretsiz faydalanmak için İngilizce öğretmeninizden aktivasyon kodunuzu talep ederek aşağıdaki adımlara göre işlemleri tamamlayabilirsiniz (İngilizce öğretmeniniz SMS yoluyla bu kodlar iletilecektir);
  1. Temin ettiğiniz kodu kullanmak için buraya tıklayarak kullanıcı girişi yapmalı ya da ücretsiz üyelik oluşturmalısınız.
  2. Kullanıcı girişi yaptıktan sonra size verilen aktivasyon kodunu kullanıcı menüsünde yer alan “Aktivasyon Kodu Doğrulama” sayfasına kullanabileceksiniz.
  3. Kodu girdiğinizde bu aktivasyon kodunun sağladığı kullanım süresi hesabınıza tanımlanacaktır ve aynı kodu tekrar kullanmanıza gerek kalmayacaktır.
    • Kodu kullanırken herhangi bir sorun yaşamanız durumunda [email protected]‘e e-posta gönderebilirsiniz.
    • Aktivasyon kodu kullanılan günden itibaren geçerli olacak şekilde gerekli erişim tanımlamasını kullanılan hesaba ekleyecektir, hesabınıza e-posta ve kendi oluşturduğunuz şifre ile ulaşabilirsiniz.
    • Aktivasyon kodunu kullanırken ya da kullanılan kodun karşılığında hesabınıza yapılan herhangi bir tanımlama sebebiyle sizden ücret talep edilmeyecektir.
    • Aktivasyon kodunun son kullanma tarihi 30.06.2021’dir.
  4. Kullanıcı hesabınıza tanımlanan süre karşılığındaki eğitim paketini hesap ana sayfanızdaki Mevcut Paketlerim bölümünden görüntüleyebilirsiniz.
  5. Eğitime Başla butonuna (kullanıcı menüsünden) tıklayarak ilgili eğitim içeriklerine ulaşabilir ve tüm dersleri izleyebilirsiniz.
    • İçerikleri kullanmadan eğitime başla butonuna tıkladığınızda açılan sayfadaki “Sınav Hazırlık Paketini kullanırken incelemenizi tavsiye ettiğimiz detayları” indirebileceğiniz dosyayı mutlaka indirmenizi tavsiye ederiz.
    • Eğitim paketinin ücreti buradaki sayfada görüntüleyebileceğiniz gibi kitap hariç olarak satılan 575 TL’lik tutara denk gelmektedir ve YKS-DİL Video Eğitim Paketi aşağıdaki içeriklere ücretsiz olarak erişebileceğiniz şekilde hazırlanmıştır.

YKS-DİL Video Eğitim Paketinde neler vardır?

  •  Canlı ders (video) kayıtları
  • Canlı derslerde kullanılan tüm dokümanların PDF’lerin ücretsiz erişim
  • Gramer paketi, konu anlatımları, soru çözümleri ve çözümlü sorulardan oluşan test uygulamaları
  • Kelime paketi, video ders ile kelime çalışmaları, kelime  egzersiz uygulamaları ve çözümlü sorulardan oluşan kelime testleri
  • Soru çözüm paketi, sınav teknikleri video dersleri, çözümlü sınav sorularından oluşan test uygulamaları
  • Gramer yaprak test video çözümleri
  • Mini denemeler video çözümleri
  • 15 adet çözümlü deneme sınavına erişim, e-sınav formatına uygun hazırlanan deneme sınavlarına katılarak sınava katılan herkes arasındaki sıralamaları görüntüleme ve denemenin çözümlerine ulaşma imkânı
  • İngilizce ön hazırlık video derslerine erişim de bu pakete dahil edilmiştir.
  • Ayrıca Pazartesi ve Cuma günleri saat 16:00’da Canlı Dersler (YDS Publishing YouTube kanalı üzerinden erişilebilmektedir. Canlı dersler bu paketten bağımsız olarak tamamen ücretsizdir)

ÜCRETSİZ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Üyelik sonrası kullanıcı menüsünden aktivasyon kodu doğrulama sayfasına geçmeniz gerekmektedir.

Bu konuyla ilgili görüşlerinizi bildirmek için bu sayfayı kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Solve : *
17 × 15 =