Haber ve Duyurular, YDS Hazırlık, YÖKDİL Hazırlık

YDS ve YÖKDİL Canlı Dersler 15 Mayıs’ta Başlıyor!

YDS ve YÖKDİL Canlı Dersler sınavlar için özel olarak hazırladığımız kitaplarla birlikte 15 Mayıs’ta başlıyor!

YDS ve YÖKDİL Canlı Dersler

YDS ve YÖKDİL Canlı Dersler Ne İçeriyor!

Bu eğitim paketi ile ilgili tüm detayları buradaki sayfamızdan inceleyebilir ve arzu ederseniz kayıt olabilirsiniz.

  • Canlı derslere kayıt olan herkese 11 parçadan oluşan kitap seti
  • Geçmiş dönem ders kayıtları dahil olacak şekilde video derslere sınırsız erişim
  • Yapılan canlı derslerin video kayıtlarına erişim
  • Akademik çeviri video derslerine erişim
  • İngilizce Ön Hazırlık Derslerine erişim
  • Gramer, kelime, soru çözüm paketlerine erişim ve daha fazlası

Muhammed Hoca ve Ömer Hoca’nın anlatımı ile haftada iki gün yapılacak canlı derslerde ders kaçırmadan dil sınavına hazırlanabilme imkanı daima elinizin altında olacak. İstediğiniz cihazdan, video izleme sınırı olmadan ve istediğiniz kadar tekrar edebilme imkanıyla sınava hazırlanabileceksiniz. Tek yapmanız gereken düzenli olarak dersleri takip etmek olacak. Geçmişte bizimle sınavlara hazırlanan arkadaşlarımızın yorumlarını buradan okuyabilir ve puan artışlarını kendiniz görebilirsiniz.

Eğitim paketleri ile ilgili sorularınızı iletişim menüsünden ya da sosyal medya hesaplarımızdan bize iletebilir isterseniz canlı destek menüsünden bize ulaşabilirsiniz.

YDS ve YÖKDİL için Kayıttan Derslerle de Aynı İçeriklerden Faydalanabilirsiniz!

Canlı ders olmayan ama canlı derslerin video kayıtlarını içeren YDS Hazırlık Paketi ya da YÖKDİL Hazırlık Paketi ile de yine bu kitaplara ulaşabilir yapılan ve yapılacak olan derslerin video kayıtlarına ulaşabilir hocalarımıza sorularınızı sorabilirsiniz.

Bu eğitim paketlerinin fiyat avantajı ve zaman avantajı olduğundan pek çok kullanıcımız bu eğitim paketlerini de tercih edebilmektedir. YDS Hazırlık Paketi‘ni ve YÖKDİL Hazırlık Paketi‘ni linklerden inceleyebilirsiniz.

Diğer Detaylar

YDS Online Eğitim Sistemi ile ilgili Ek Bilgiler

Kullanım süresi nedir?

Canlı derslerde kullanım süresi sınava kadardır. Kayıttan derslerde ise ay olarak ifade edilen bilgilere göre 3, 6, 12 ay gibi süreler ile eğitim paketini kullanabilirsiniz. Kayıttan derslerde seçenekler arasında içerik farkı yoktur, tek fark kullanım süresidir, kitap hariç aldığınız takdirde herhangi bir kitap gönderimi yapılmaz ve sistemdeki video eğitimleri kayıt olduğunuz seçeneğe göre kullanabilirsiniz, bu durumda sadece fatura gönderimi yapılır.

Eğitmenlere ulaşabilecek miyim?

Evet kitabımızın yazarı ve video dersleri anlatan eğitmenlerimize istediğiniz zaman online olarak ulaşabileceksiniz, her video eğitim sayfasında video bölümlerinin alt kısmında yer alan “Sorun – Cevaplayalım” isimli bölüm sayesinde tüm konularda aklınıza takılan her sorunun cevabını bulabileceksiniz.

Paket süresini uzatabilir miyim?

Üyelik sonrası, kullanım süresi yetersiz gelirse kitap hariç seçenekleri kullanarak yeniden sipariş verebilirsiniz aynı zamanda ilk siparişinizden kazandığınız indirimlerinizi kullanarak belirtilen fiyatlara göre daha fazla indirim yapabilirsiniz.

Kargo takibi nasıl yapılıyor?

Siparişinizin ardından sitemizde, kullanıcı menüsünde siparişlerim isimli bölümde hızlıca kargo takibi yapabilirsiniz, sipariş sonrası kargonuz yola çıktığında bizim tarafımızdan SMS ve Mail ile bilgilendirilirsiniz.

Videoları tekrar izleyebilir miyim?

Evet istediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz, sitemizde herhangi bir kontör uygulaması ya da başka bir kısıtlama yoktur, tek kısıtlama kullanım süresidir, kullanım süresi sonunda erişiminiz otomatik olarak kapanır.

Sipariş için üyelik ve kişisel bilgileri vermek şart mı?

Evet, sonraki girişlerinizde video eğitimlere rahat erişebilmek, kargo takibi yapabilmek, indirim puanlarını görmek ve sorularınıza cevaplar alabilmek ve pek çok işlevi kullanabilmek için üyelik yapmanız şarttır, ayrıca yasal olarak kişisel bilgilerinizi vermeniz ve size faturanızı göndermemiz şarttır.

Teknik sorun olursa ne olacak?

Bizden kaynaklı olan tüm teknik problemler anında giderilmek üzere bir teknik ekibimize iletilmektedir, kesintisiz olarak hizmet alabilmeniz adına sistemlerimiz Dünya standtlarındadır. Kişisel bilgisayarınızdan kaynaklanan bir sorun olması durumunda canlı destek modülü aracılığı ile teknik ekibimiz size de yardımcı olabilmektedir.

Ödemeyi hangi yöntemler ile yapabiliyoruz?

Siparişiniz esnasında kredi kartı ya da havale ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı ile alışverişlerde güvenli ödeme sayfası kullanılarak işlemler tamamlanmakta ve 3D secure ile işlemleriniz güvence altına alınmıştır. Kapıda ödeme seçeneği ya da başka seçenekler mevcut değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Solve : *
25 × 4 =